Skip to main content

Klik op de foto voor meer info.

Riviera del Conero is de benaming voor het prachtige gebied onder Ancona vlakbij de Adriatische kust met de schitterende kustplaatsen Sirolo, Numana en Portonovo. Daarnaast zijn er een stukje landinwaarts nog meer stadjes en dorpjes die onderdeel zijn van Riviera del Conero.
In totaal zijn het 16 locaties. Santa Maria Nuova hoort daar ook net nog bij. Hoe gaaf is dat?

Site

In alle dorpjes en stadjes valt nogal wat te beleven. Vandaar dat ze samen een promotie site “16 località, 1 destinazione” hebben gerealiseerd. De beschrijving is in het Italiaans en in het Engels. Op de site zie je dat elke locatie, zichzelf met trots presenteert, ten aanzien van allerlei activiteiten. Diverse evenementen, bezienswaardigheden en excursies komen aan bod. … een handige site met schitterende foto’s, video’s en plattegronden.

Stranden

Op de site staan alle adembenemende stranden overzichtelijk op een rijtje. De ene is nog mooier dan de andere. Pak je zwemspullen alvast maar in.

Gids

De site van Riviera del Conero “16 località, 1 destinazione” is er ook in boekvorm. Elke kamer en appartement bij Il Posto Perfetto heeft een exemplaar wat je kunt gebruiken om mooie routes uit te stippelen. Alle gasten zijn er heel blij mee. Klik hier om naar de prachtige Riviera del Conero site te gaan, de unieke sfeer te proeven en alvast het ultieme vakantiegevoel te krijgen. Geniet ervan!