Skip to main content

APPARTEMENT COLLINA

Appartement Collina is geschikt voor stellen, vrienden of gezinnen met kinderen. Er kunnen 2, 3 of 4 personen verblijven.

Het appartement is 41 m2 en heeft een slaapkamer voor 2 personen, een badkamer, een keuken, een kamer met 2 losse eenpersoons bedden en heeft een terras.

Er zijn terracotta tegels en oude stenen vensterbanken en het is bijzonder sfeervol ingericht. Er is een flatscreen-tv met nationale en internationale satellietzenders.

Bekijk onderstaande foto’s door de pijltjes te benutten. Als je op een foto klikt, dan kun je een grotere versie zien.

Voorzieningen

Slaapkamer voor 2 personen

Er is een ruime slaapkamer voor 2 personen. Het kingsize bed is 2,00 meter bij 1,80 meter. De kamer heeft een praktische open kledingkast, badjassen, grote handdoeken voor het zwembad, ramen met horren en een dekbed en/of sprei voor het voor- en naseizoen. Indien er een apart kinderbedje gewenst is, dan kan dat gratis geregeld worden.

Kamer met 2 losse eenpersoonsbedden

De 2 bedden in deze kamer zijn losse eenpersoons bedden. De bedden zijn geschikt voor volwassenen en kinderen. De bedden hebben dikke matrassen, waardoor je zeer gerieflijk kunt slapen.

Badkamer

Het appartement heeft een eigen badkamer met een regendouche, een wastafel, een toilet, een bidet en een grote passpiegel. Er is een föhn en er zijn meerdere handdoeken voorradig.

Terras

Vanaf je overdekte privé terras heb je een schitterend uitzicht op de glooiende heuvels waar ’s zomers de zonnebloemen met de zon meedraaien. De krekels zorgen in de zomer voor een melodieus deuntje om bij weg te dromen. … la dolce vita op z’n best!

Keuken

De keuken is van alle gemakken voorzien. Er is een inductie kookplaat met 4 pitten, een oven, een koffiezetapparaat voor nespresso cups, een elektrische waterkoker, een broodrooster en genoeg borden, glazen en bestek. De keuken heeft een koelkast, waar je tegen betaling diverse soorten drankjes uit kunt nuttigen. Ook staan er een paar flessen huiswijn voor je klaar. In Santa Maria Nuova (1,5 km) is een bakker, een delicatessenwinkel en een supermarkt.

Ventilatoren

Er is in beide kamers een ventilator die voor voldoende verkoeling zorgt in de zomermaanden. Er is geen airco aanwezig, want we hebben gemerkt dat dit door de dikke muren en de af te sluiten ramen en deuren niet noodzakelijk is. Tot op heden zijn er daarom geen verzoeken geweest voor een airco.

Ontbijt

Voor € 12,50 per persoon kun je een heerlijk ontbijt bestellen, waardoor je op en top van je vakantie kan genieten. Voor kinderen zijn er aangepaste prijzen: van 0 - 2 jaar: € 0,00 van 2 - 7 jaar: € 5,00 van 7 - 10 jaar: € 7,50 van 10 - 12 jaar: € 10,00 en vanaf 12 jaar: € 12,50. Als je ontbijt wenst, dan kun je dit van te voren doorgeven. Het ontbijt is zeer gevarieerd en uitgebreid met koffie en/of thee, yoghurt met vruchtjes en muesli, een verse smoothie, vers bruin en wit brood van de bakker geserveerd met kaas en vleeswaren en een Italiaans broodje.

Zwembad

Om heerlijk te ontspannen mag je op elk moment van de dag een duikje nemen in het riante zwembad. Als je voor het ontbijt nog een aantal baantjes wil trekken of als je ’s avonds nog even in het zwembad wil springen, dan is dat geen probleem bij Il Posto Perfetto.

Reisinfo

Er is in appartement Collina genoeg reisinformatie aanwezig, zodat je elke dag mooie tripjes kunt maken. Vooral Riviera del Conero is bijzonder in trek. Uiteraard krijg je ook persoonlijke tips en adviezen over de omgeving, activiteiten en restaurants.

Boekingsinformatie en beschikbaarheidskalender

Prijs
De prijs voor appartement Collina, exclusief ontbijt, bedraagt per nacht € 148,00 in mei, juni, juli, augustus, september en € 135,00 in oktober.
Als je optioneel een heerlijk en gevarieerd ontbijt wenst, dan is dat mogelijk voor € 12,50 per persoon.
Voor kinderen tot 12 jaar gelden aangepaste prijzen: 0-2 jaar: € 0,00, 2-7 jaar: € 5,00, 7-10 jaar: € 7,50, 10-12 jaar: € 10,00.

Verblijfsduur en inchecken
Il Posto Perfetto is geopend vanaf mei tot november. De minimale verblijfsduur voor appartement Collina is 5 nachten. Je kunt op elke dag van de week in- of uitchecken; dus niet alleen van zaterdag tot zaterdag bijvoorbeeld. Je kunt inchecken vanaf 16.00 uur en uitchecken voor 10.00 uur.

Rechtstreeks boeken via Il Posto Perfetto
Het komt weleens voor dat er geboekt wordt via een andere boekingsite, maar persoonlijk contact vinden de meeste gasten en ikzelf veel prettiger.
Vandaar het vriendelijke verzoek om rechtstreeks te boeken via Il Posto Perfetto.

Hoe kan ik boeken?
Als je wil reserveren, dan kun je via onderstaande beschikbaarheidskalender een boekingsverzoek indienen.
Als je liever een e-mail wil sturen, dan kan dat natuurlijk ook via info@ilpostoperfetto.com.

Reserveringsbevestiging en factuur
Na het verzenden van je boekingsverzoek, ontvang je van Il Posto Perfetto een reserveringsbevestiging en een factuur.
Als je daarna de factuur per mail bevestigt, dan hoef je alleen nog maar de betaling te doen om de boeking definitief te maken.

Definitieve boeking en betaling
Je dient na je akkoord binnen 2 dagen via de bank 50 % van het totaalbedrag  aan Il Posto Perfetto te betalen. De overige 50 % dien je uiterlijk 14 dagen voor aankomst te voldoen. Indien je binnen 14 dagen voor aankomst boekt, dan is het verzoek om het totaalbedrag in 1 x te betalen. Van Il Posto Perfetto krijg je een mail als de betaling is ontvangen.

Annulering
Het is mogelijk om kosteloos te annuleren tot 14 dagen voor aankomst.

Wanneer is appartement Collina beschikbaar?
In onderstaande beschikbaarheidskalender kun je zien wanneer appartement Collina beschikbaar is.
Selecteer eerst de maand van je keuze. Klik daarna op een aankomstdatum en vertrekdatum om te zien of appartement Collina nog vrij is.
De minimale verblijfsduur is 5 nachten. Klik voor vliegtickets op http://www.skyscanner.nl.

Boekingsverzoek invullen en verzenden
Als je een definitieve keuze hebt gemaakt en je wil een boekingsverzoek indienen, vul dan het boekingsformulier in onder de beschikbaarheidskalender.
Vergeet niet om in de kalender je definitieve aankomstdatum en vertrekdatum aan te klikken, anders is het niet mogelijk om het formulier te versturen.
Klik vervolgens op “submit” om je boekingsverzoek te verzenden. Je ziet dan gelijk of je boekingsformulier succesvol is verzonden.

BESCHIKBAARHEIDSKALENDER EN BOEKINGSFORMULIER

Appartement Collina

MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31