Skip to main content

Een B&B kamer of appartement boeken?

Klik op onderstaande afbeeldingen voor informatie, foto’s en hoe je kunt boeken.
Via de beschikbaarheidskalender per B&B kamer en per appartement kun je een boekingsverzoek versturen als er nog een plekje voor je vrij is.

Boekingsinformatie en beschikbaarheidskalender

Prijzen
De prijs voor B&B kamer Azzurra en voor B&B kamer Verde, inclusief ontbijt, bedraagt per nacht € 124,00 in mei, juni, juli, augustus, september en € 105,00 in oktober.

De prijs voor appartement Monti of voor appartement Collina, exclusief ontbijt, bedraagt per nacht € 148,00 in mei, juni, juli, augustus, september en € 135,00 in oktober. Als je bij een appartement een optioneel ontbijt wenst, dan is dat mogelijk voor € 12,50 per persoon. Voor kinderen tot 12 jaar zijn er aangepaste prijzen.

Verblijfsduur
Il Posto Perfetto is geopend vanaf mei tot november. De minimale verblijfsduur voor de B&B kamers is 3 nachten en voor de appartementen 5 nachten. Je kunt op elke dag van de week in- of uitchecken; dus niet alleen van zaterdag tot zaterdag bijvoorbeeld. Je kunt inchecken vanaf 16.00 uur en uitchecken voor 10.00 uur.

Rechtstreeks boeken via Il Posto Perfetto
Het komt weleens voor dat er geboekt wordt via een andere boekingsite, maar persoonlijk contact vinden de meeste gasten en ikzelf veel prettiger. Vandaar het vriendelijke verzoek om rechtstreeks te boeken via Il Posto Perfetto.

Hoe kan ik boeken?
Als je wil reserveren, dan kun je via de beschikbaarheidskalender een boekingsverzoek indienen. De beschikbaarheidskalenders kun je vinden als je klikt op bovenstaande afbeeldingen van de B&B kamers en de appartementen. Als je liever een e-mail wil sturen, dan kan dat natuurlijk ook via info@ilpostoperfetto.com

Reserveringsbevestiging en factuur
Na het verzenden van je boekingsverzoek, ontvang je van Il Posto Perfetto een reserveringsbevestiging en een factuur. Als je daarna de factuur per mail bevestigt, dan hoef je alleen nog maar de betaling te doen om de boeking definitief te maken.

Definitieve boeking en betaling
Je dient na je akkoord binnen 2 dagen via de bank 50 % van het totaalbedrag aan Il Posto Perfetto te betalen.
De overige 50 % dien je uiterlijk 14 dagen voor aankomst te voldoen. Indien je binnen 14 dagen voor aankomst boekt, dan is het verzoek om het totaalbedrag in 1 x te betalen. Van Il Posto Perfetto krijg je een mail als de betaling is ontvangen.

Annulering
Het is mogelijk om kosteloos te annuleren tot 14 dagen voor aankomst.

Alvast vriendelijk bedankt voor je reservering.

Je bent altijd van harte welkom. Benvenuti.

Ciao, Peter van Nieuwenhuijzen
Il Posto Perfetto, Via Guaina 3, 60030 Santa Maria Nuova