Skip to main content

Klik op de foto voor meer info.

Il Posto Perfetto is te vinden in Santa Maria Nuova in de Italiaanse regio Le Marche, oftewel de Marken.

Rondom Il Posto Perfetto zijn prachtige glooiende heuvels en vergezichten. Via een korte landelijke toegangsweg kun je Il Posto Perfetto en het gezellige dorpje Santa Maria Nuova gemakkelijk bereiken.

Santa Maria Nuova is maar 1,5 kilometer van Il Posto Perfetto en maar 700 meter wandelen als je er te voet naar toe wilt. In Santa Maria Nuova vind je o.a. een bakker, een delicatessenwinkel, een pizzeria, een bar en een supermarkt waar de gasten van de appartementen hun inkopen kunnen doen. Iedere donderdagochtend is er een knusse markt.

Op zeven kilometer afstand vind je Jesi, een prachtige historische stad met vele pleinen, winkels, restaurants en ijssalons. … een aanrader!

Er zijn vele andere mooie stadjes en dorpjes in de buurt van Il Posto Perfetto, waar je verrast wordt door de Marchigiaanse cultuur en natuur.

Riviera del Conero, met z’n vele indrukwekkende verscholen baaien en mooie stranden, is met de auto bereikbaar binnen een half uurtje. Je proeft daar de echte Italiaanse sfeer door de talloze ligbedjes, de kleurrijke parasolletjes en de lekkere restaurantjes. … echt genieten!