Skip to main content

Klik op de foto voor info.

Vespa huren?

Op je Vespa van stadje naar stadje cruisen door de schilderachtige heuvels van de Marken geeft je een fantastisch gevoel van vrijheid. Hier word je echt vrolijk van. … la dolce vita!

Een goed adres waar meerdere gasten Vespa’s gehuurd hebben is:
Vespa Tour Marche – “Emotional Experience
c/o Distributore IS Via del Conero, 45A 60026 Numana (AN)

Ze kunnen de Vespa’s, als je deze meerdere dagen huurt, bij Il Posto Perfetto afleveren. je kunt er ook gewoon naar toe rijden om ze op te halen als je ze een dagje huurt. Vanaf Numana kun je mooie ritjes maken omdat je dan midden in het Riviera del Conero gebied bent.

Klik hier voor meer informatie en contact.

E-bike of mountainbike huren?

Ontdek de prachtige Marken op z’n best terwijl je moeiteloos van heuvel naar heuvel fietst op een e-bike of mountainbike. Geniet van het adembenemende landschap en laat je elke keer verrassen.

Een goed adres waar meerdere gasten bikes gehuurd hebben is:
Big Air Bike Canyon Experience
Via Direttissima del Conero, 54 Camerano (AN)

Ze kunnen de bikes, als je deze meerdere dagen huurt, bij Il Posto Perfetto afleveren. Je kunt er ook gewoon zelf naar toe rijden om ze op te halen als je ze een dagje huurt. Vanaf Camerano kun je mooie ritjes maken omdat je dan midden in het Riviera del Conero gebied bent.

klik hier voor meer informatie en contact.

Zelf je bike meenemen?

Je kunt natuurlijk als je met de auto komt, ook je eigen e-bike of mountainbike meenemen. Er zijn al meerdere gasten die met hun eigen bike, stoere toertjes in de omgeving hebben gemaakt. Af en toe op adem komen en genieten van het schitterende uitzicht geeft je weer de nodige energie om verder te fietsen. Echt genieten doe je hier!