Skip to main content

Heb je het spannende idee om een huis in Le Marche te kopen?

Het zou toch wel heel handig zijn als je een professioneel persoon zou kennen die samen met jou op zoek gaat naar je perfecte droomhuis in Le Marche. Een persoon die de aankoop en alle vergunningen regelt en die uiteindelijk contacten legt met de juiste notaris. Dat is natuurlijk veel makkelijker dan zelf keer op keer met meerdere makelaars op stap te gaan, want voordat je het weet heb je nog steeds niet gevonden wat je graag zou willen hebben. Dat is natuurlijk zonde van je tijd.

Het kan ook gebeuren dat je iets overhaast koopt, met alle vervelende gevolgen van dien. Daar krijg je later dan echt spijt van, zowel financieel als emotioneel. Het is belangrijk om zo goed mogelijk je wensen in kaart te brengen en na te denken over het soort huis, de locatie of de afstand tot een dorpje, stad of vliegveld. Van te voren de juiste keuzes maken zijn cruciaal om straks met volle teugen van je droomhuis te kunnen genieten.

Het is mogelijk dat Il Posto Perfetto je in contact brengt met de persoon die dit allemaal in korte tijd kan regelen. Deze persoon is volledig gespecialiseerd in de huizenmarkt in Le Marche en kan ook na de aankoop, als je niet altijd in Italië bent, de nazorg regelen via property management. Je huis wordt dan regelmatig gecheckt en je tuin en zwembad worden dan op afstand professioneel onderhouden.

Wat te doen?

gewoon vrijblijvend onderstaande gegevens invullen, klikken op verzenden en je krijgt vervolgens via Il Posto Perfetto de naam, het adres en het telefoonnummer van de contactpersoon doorgemaild.

Als je liever persoonlijk een mail naar Il Posto Perfetto wil sturen, dan kan dat natuurlijk ook.
Mail dan naar info@ilpostoperfetto.com. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Je kunt ook bellen of appen naar 0031 6 82 88 10 33

Schroom vooral niet om contact op te nemen als je echt op zoek bent naar je droomhuis in Le Marche. 
Je kunt het altijd proberen toch? Ik hoor graag van je. Alvast vriendelijk bedankt.

Peter van Nieuwenhuijzen
Il Posto Perfetto

Invulformulier

Ik wil graag meer weten over de persoon die de aankoop, de vergunningen en de nazorg van een huis in Le Marche verzorgt: