Boeken

wil je boeken?


Je kunt rechtstreeks contact opnemen met info@ilpostoperfetto.com

Via dit mailadres kun je ons vragen stellen over openstaande boekingsdata van onze kamers en appartementen. We nemen direct contact met je op om te kijken wat er mogelijk is. Je kunt ook met ons bellen of whatsappen:

0039 - 33 98 40 20 87 (Peter of Karin)
of 0031 - 6 82 88 10 33 (Peter) of 0031 - 6 22 12 40 87 (Karin)

Je kunt ook reageren via Facebook of Instagram. We horen graag van je!

wat zijn onze prijzen in 2023?

De prijs van B&B kamer stanza Azzurra (2 persoons) is inclusief gratis ontbijt. De prijs per nacht voor deze kamer bedraagt 99 euro in mei en oktober. In juni, juli, augustus en september bedraagt de prijs 115 euro per nacht.

De prijs van B&B kamer stanza Verde (2 persoons) is inclusief gratis ontbijt. De prijs per nacht voor deze kamer bedraagt 99 euro in mei en oktober. In juni, juli, augustus en september bedraagt de prijs 115 euro per nacht.

De prijs van appartamento Collina (2/3/4 persoons)bedraagt 135 euro per nacht in mei en oktober. In juni, juli, augustus en september bedraagt de prijs 148 euro per nacht. Indien je ontbijt wenst, dan bedragen de kosten 9,50 euro per persoon.

De prijs van appartamento Monti (2/3/4 persoons)bedraagt 135 euro per nacht in mei en oktober. In juni, juli, augustus en september bedraagt de prijs 148 euro per nacht. Indien je ontbijt wenst, dan bedragen de kosten 9,50 euro per persoon.

De minimale verblijfsduur in de B&B kamers is 3 nachten en in de appartementen 5 nachten. Bij beschikbaarheid is het mogelijk om dagelijks in te checken. Van 1 november tot 1 mei zijn de B&B kamers en appartementen niet beschikbaar.

wil je korting?

Mocht het zo zijn, dat er op andere websites voor Il Posto Perfetto een aantoonbare korting van toepassing is, dan geven we deze korting uiteraard ook als gasten direct via ons boeken. We verzoeken daarom niet via andere websites te boeken, maar direct via ons mailadres.

kun je annuleren als je geboekt hebt?

Het is bij ons mogelijk tot 14 dagen voor aankomst gratis te annuleren. Indien er sprake is van een officieel negatief Covid reisadvies, dan kun je tot het allerlaatste moment gratis annuleren. Mocht je kiezen voor een omboeking, dan kan dat natuurlijk ook.